als de sterren stralen in de nacht
weet dan dat ik eens straal voor jou
een heldere sterrenpracht..
gewoon omdat ik van je hou..
als miloenen sterren stralen,
wil ik er zijn voor jou
gewoon er altijd voor je zijn
wij samen man en vrouw.
als duizenden sterren stralen in de nacht
weet dan wat ik voor je voel
en met iedere emotie
met je huil en zeker lach.
als honderden sterren stralen
als een fluwelen deken
met flonkerende diamanten
zal ik je komen halen..
als er tientallen sterren stralen in de nacht
dan heb ik het goed met jou voor alijd..
weet dan dat ik eeuwig op je wacht
en gun je alle tijd..
als 1 ster stralend aan de hemel staat
om ons heen de wereld verrot.....
zijn wij dankbaar voor ons leven tesaam
wijsamen antwoorden.....DEZE LIEFDE TUSSEN ONS
gaat nooit en te nimmer meer kapot!!!