Wat een goed gevoel is het
dat ik uren met je kan praten,
lachen, huilen en aan je zitten
ik kan je maar niet loslaten
Jouw handen aan mijn lijf
zo lief en begripvol zijn je ogen
Je maakt mijn leven zo compleet
je hebt mij in jouw liefde opgezogen
En ik wil daar niet meer uit
je bent het beste wat me is overkomen
het mooiste, liefste, hunkigste, schattigste, sterkste, begripvolste, zachtste, grappigste, knapste, eerlijkste, betrouwbaarste, zorgzaamste
Ik dacht dat je over zo'n liefde alleen kon dromen...