Ik keek in je ogen en ik wist het meteen
dit is geen liefde als voorheen
Het was niet gemakkelijk in het begin
en wij verkeren, dat zat er niet in
Je vriendin zat wat in de weg
dus had ik weeral pech
Maar het is gelukt, wel wat traag
Kzie u echt doodgraag!
Ik lig zo graag in je armen
die me dan zalig verwarmen
Als je me kust, dan voel ik me zweven
dan weet ik het, je hoort in m’n leven
Ik hoop da t ga duren voor eeuwig en altij
dat ik kan zeggen: Jaja, die schone, lieve jongen daar is van MIJ!!!
voor Gilles en Lotte