Mooie Vlinder...
Mooie vlinder
jij fladdert door het leven
ik denk aan al die tijd
al die liefde die ik je heb gegeven
Mooie vlinder
eenzame fladderaar
wij zijn nu samen alleen
echter wel vrienden om ons heen
Mooie vlinder
fladder naar me toe
ik mis je zo en wil je terug
lieve vlinder jij bent van mij
Mooie vlinder
Lieve vlinder
alsjeblieft kom er bij
want jij, lieve vlinder
hoort bij mij