genegenheid en ongeluk
lege krassen, maar vermijd
ongewenste levensdruk,
gevecht met de toevalligheid
diepzinnig dwalen in het rijk
der liefde, woest en onbevreesd
geploeter door het zwarte slijk
terwijl hij 't goud van sterren leest.
Verlaat de smurrie van de tijd
niets is beter en vermijd
de zwarte schapen van die herder
ongestoord je leven verder...