Nog nooit zo tevreden
met alles wat we samen deden
Nog nooit zo intens beleefd
als toen ik met jou heb geleefd
Herinneringen van weleer
doen nog steeds zeer
Denken aan wat was
laat me achter in zak en as
Zal ik je ooit nog eens beminnen?
en mag ik dan weer bij je hart naar binnen?
Zal je ooit de mijne weer zijn?
en krijgen we dan samen de toekomst klein?
Zo mooi had de toekomst kunnen zijn
Als jij er nog bij had kunnen zijn
Onze wegen gingen te vroeg uit elkaar
en dat voelt nog steeds raar