Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Eindeloos wachten
Ik wilde je zo graag eens zien
was sterker dan mezelf
ik wilde het te vroeg en
zelfs iets te gretig bovendien
Ik vind het echt wel jammer
dat het niet doorging vandaag
maar als't jou gelukkig maakt
dan wacht ik zelfs heel graag
Maar laat me niet te lang wachten
ik ben ook aar een mens
het naar jou zitten smachten
is ontzettend intens
Het vergt bijna al mijn krachten
om niet t'ontploffen van ongeduld
want nu zijn al mijn dagen
met hunkeren gevuld
Oh wordt toch geen Rapoensel
en kijk me toch eens aan
en laat mij niet voor eeuwig
in deze onzekerheid staan.
Reacties op dit gedicht
Brecht vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
veveke
:
Dinsdag, februari 11, 2003 21:41
Droombeelden vervagen, laat je niet van de wijs brengen.De ware komt je vast en zeker tegemoet...
Sheena
:
Maandag, januari 27, 2003 00:02
voor zo'n smeekbede laat iedere vrouw haar vlechten hangen ;-)
Moooi
Sheen
Over dit gedicht
Auteur:
Brecht
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
26 januari 2003
Thema's:
[Verslaving]
[Ouders]