het is soms raar wat gevoelens met je kunnen,
vind je niet?
je overtuigd jezelf, je probeert sterk te zijn, te geloven dat je verder kunt.
En toch, ze zijn sterker dan wat ook.
Ik geloof dat mijn hart bloed, ik voel het doorheen mijn lichaam.
Had ik het maar geweten, wist ik maar dat gevoelens de scherpste messen waren, had ik het niet gewaagd.
Zeker weten, ik had ze laten liggen.
Het is te laat en het wordt koud
ik kan het niet meer aan.
onze liefde is gedaan.