De 14e van februari is het weer valentijn
De dag waarop liefde het belangrijkste zal zijn
De dag waar mensen anoniem een brief sturen
Even naar die leuke jongen gluren
Even iets liefs zeggen tegen je vriend
Of aan iemand die dat gewoon verdient
Vrienden vertellen dat je ze nog vertrouwt
Dat je heel veel om ze geeft en van ze houd