jij bent me dierbaar
misschien weet je het niet
maar elke keer als we samen zijn
praten, lachen, ouwehoeren
dan voel ik iets mijn hart beroeren
alsof de zon mijn hart raakt
dwars door alle wolken heen
alsof een engel geweldige muziek maakt
speciaal voor mij, voor mij alleen
maar ondanks mijn gevoelens...
ik kan ze niet aan jou vertellen
hoe eerlijk we ook zijn geweest
want van alle dingen die me dierbaar zijn
is onze vriendschap dat het allermeest