Ik huil zonder tranen
laat min ogen spreken
terwijl mijn stem het begeeft,
kijk me aan, recht in mijn ogen
en dan zie je
niks meer.
Ik kijk van je weg
probeer m’n verhaal
te verzwijgen en de tranen
te huilen, recht uit m’n hart
maar daar vind je
niks meer.
Ik staar in de verte
tast in het duister
verblind door de stem
van mijn tranen, recht uit m’n ziel
wat ik hoor nog steeds, ongecensureerd
alles.