Sport is alles in mijn leven...
Sport is mijn leven,
sport heeft me vrienden gegeven.
Sport is niet zomaar iets,
sport is iets waar je alles voordoet zodat je het niet verliest.
Stil zitten is niks voor mij,
dan ben ik voor mij gevoel niet vrij.
Dan ga ik over mijn problemen denken,
en ga ik denken wat dit leven me nou nog kan schenken.
Lekker sporten ga ik dan maar weer,
want nadenken over dit leven doet veel te veel zeer.
Lekker naar me sportvrienden,
vrienden die je niet laten zitten.
Sport is een uitvlucht,
sport doe ik met een zucht.
Sport doe ik voor mijn plezier,
sport is het enig leuke hier.