Je laat me tussen m'n woorden verdwalen
terwijl je zelf zwijgt in alle talen
me vasthoudend aan je hand
leid je me door jouw lang - in je hoofd -
ver weg van de werkelijkheid
komen de prachtige woorden die je me belooft;
Voor altijd
en Samen
Je ziet me en ik zie jou
voor altijd samen