Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
het leven zoals het nu gaat
Ik wilde vandaag zo graag dat
Ik alles positief bekeek
Maar nu weet ik dat
Het een te hoog doel leek
Een persoon om wie ik geef
Hoeft maar een ding te zeggen
En dan draait het al weer scheef
Het negatieve kan ik niet verleggen
Door het positieve erin te stoppen
Ik doe me best om zo te zijn
Maar moet daar zo veel energie in proppen
Dat breekt me en dat is niet fijn
Kben al snel moe
Door dat hart gedoe
Een beetje te groot
En alles weegt al snel als lood
Het lood dat je in de schoenen zakt
Dat je nergens meer iets van bakt
Geen heldere gedachtens meer
En dit alles iedere keer
Ik moet ermee leven
Of alles opgeven
Maar dat is het niet waard
Ik doe ‘t nu voordat alles voorbij vaart
Reacties op dit gedicht
renata vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
renata
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
27 januari 2003
Thema's:
[IK]
[Onzekerheid]
[Leven]