Ik weet nu eindelijk wat er met je is,
van al je verdriet en gemis
Ik wil er heel graag voor je zijn
en je helpen met het verwerken van deze pijn.
Ik kan het alleen niet,
want ik weet niet wat ik kan doen tegen je verdriet.
en dat doet me niet goed
want ik zie wat het met jou doet.
Toch zal ik er altijd voor je staan
en zorgen we er samen voor dat we het verdriet verslaan.