Me problemen vermijden..
Me grenzen verleggen in mijn doel,
niet lui zitten op een stoel.
Maar tijden verbeteren op alle afstanden,
en elke keer maar weer bijten op die tanden.
Echt tot het uiterste gaan,
nog 1 rondje om die baan.
Ja, daar is de bel voor de laatste ronde,
en een goede tijd is altijd een pleister op de wonden.
Mensen staan voor jou te juichen en schreeuwen,
en sommige staan ook wel aan de kant te geeuwen.
Want het is wel half 8 ’s ochtends op zondag,
maar ik sta daar dan met een lach.
Want verbeteren mag ik me tijden dan weer,
en elke keer weer wat meer.
Wetend dat sommige mensen trots op je zijn,
verzacht dan ook weer de pijn.
Dan weer terug naar huis naar het gewone leven,
waar dan allemaal problemen aan me kleven.
Blij als ik de volgende dag weer mag rijden,
want dan kan ik mijn problemen tenminste vermijden.