Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
gefeliciflapstaart bas...
de slingers hangen in het cafe..
een jarige..mischien wel
dat betekent lachen zingen
meestal fijne herinneringen
wij zijn ook vreselijk in ons sas
met de jarige bas..
jarige gewenst van hier..
een leven alleen maar vol plezier..
de muziek die speelt het hoogste lied
maar verbaast kijk ik om me heen
de jarige ...die zie ik niet..??
voel me daarom nog wel alleen..
de feestvarkens dringen langs ons heen
het word een gezellige boel..
tot dat ik opeens jou daar zie staan
zo boven op die stoel..
ik wacht dan dus ook even wel
want je bent nu wel errug groot..
dan kom je juigent naar benee
omarm je en zing juigend mee
heel veel liefde en geluk
en een heeeeeel fijne verjaardag toegewenst..
veel liefs en een dikke zoen
van passy en de meiden..xxxxx
Reacties op dit gedicht
passybloem vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
==Joda==
:
Dinsdag, januari 28, 2003 21:41
hahahah ja dikke knuffels naar onze bas [:D] hahahahahaah
Over dit gedicht
Auteur:
passybloem
Gecontroleerd door:
bevertje
Gepubliceerd op:
28 januari 2003
Thema's:
[Verjaardag]
[Vriendschap]
[Genegenheid]