Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Stilte
Stilte
martelende stilte
ik wist niet dat stilte zo'n pijn kon doen
jij en ik tegenover elkaar
ooit zo dicht bij elkaar
nu volledig uitgepraat.
Je kijkt
heel even maar
ik kijk je aan en je buigt je hoofd
je bebt beschaamd
heb ik iets verkeerd gedaan?
Voorbij
het is voorbij
tussen jou en mij
het 'ons' is gedaan
je laat me voor een ander staan.
Reacties op dit gedicht
Eveline vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Eveline
Gecontroleerd door:
Carama
Gepubliceerd op:
28 januari 2001
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Bedrog]