Onverklaarbare liefde,
Wat is het toch in jou,
waarom ik zo vreselijk veel van je hou
Hoe kan ik nu denken,
dat jij mij geluk en liefde zou kunnen schenken
Ik dacht dat het zo moest zijn,
maar nu is er alleen maar pijn
Die korte tijd met jou was de gelukkigste in mijn leven,
ook al was het maar voor even
Was het dan allemaal gespeeld,
die gevoelens die jij en ik hebben gedeeld
Waarom mag ik jou niet helpen,
je problemen en je verdriet te stelpen
Waarom kun je niet eerlijk zijn,
want geef toe we hadden het fijn
Omdat jij wegloopt van de waarheid,
zijn wij elkaar nu kwijt
Ik was zo gelukkig en kon heel de wereld aan,
en kijk nu eens wat je hebt gedaan
Er gaat geen dag voorbij of het maalt in mijn hoofd,
over alle dingen die wij elkaar hebben beloofd
Je zegt steeds dat we niet bij elkaar horen,
maar steeds weer kom je mijn leven verstoren
Dan ben ik weer terug bij af,
omdat ik weer geloofde dat je om mij gaf
Onze karakters verschillen, dat is waar,
maar dat doet niets af aan onze gevoelens voor elkaar
Als je heel diep in je hart kunt kijken,
weet je dat je voor mij zult bezwijken
Te vaak heb je getrapt op mijn hart,
ik ben daardoor verdrietig en verward
Toch kunnen we er niet omheen dat we van elkaar houden,
maar ik durf je niet meer te vertrouwen
Toch weet ik dat het je niet makkelijk vergaat,
omdat je niet helemaal achter je beslissing staat
Je deelt nu wel met haar je leven,
maar je zult haar nooit heel je hart kunnen geven
Want dat jouw hart met het mijne is versmolten is een feit,
ze zijn met elkaar verbonden voor altijd