Ieder mens kan je vergelijken met een bloem.
Zij schittert in de stralen van de zon,
en de mooie kleuren van de bladeren schieten de hemel blauwe lucht in.
Langzaam breekt er een periode van somberheid aan
en de Zon maakt plaats voor de donkere wolken.
De stralende bloem wordt grauwer en grauwer.
snakend naar de zonnestralen verliest zij haar hoop,
maar er zal altijd de wind zijn die de wolken kan verdrijven en de zon weer zal laten schijnen en de bloem zal laten stralen.
ik bedoel hiermee te zeggen dat iedereen weleens in een dip zit en de ene is erger dan de andere,maar hoe lang t ook mag duren er zal altijd iemand zijn die de zon weer zal laten schijnen en je het gevoel geeft dat je iemand bent. Vergeet dat niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!