Plots begon het te hagelen
Grote bollen volgden elkaar
In snel tempo op
Tot er zich een stevige weg
Van maagdelijk wit ijs had gevormd
Daarna begon het te sneeuwen
En werd deze koude
Gladde vlakte
Zo zacht en donzig als de wolken
Op deze weg mocht jij gaan
En terwijl je ging
Begon het zo fel te bliksemen
Dat het pure witte licht
Alle mensen op aarde verblinde
Gevolgd door oorverdovende donderslagen
Alsof God het grootste en prachtigste
Vuurwerk sinds lange tijd had ontstoken
Om zo op een gepaste manier
Jou komst in zijn hemel te vieren.