Een vriend in goede dagen
wanneer je lacht en zingt
wanneer alles goed gaat
en je door blijdschap wordt omringt.
Een vriend in slechte dagen
wanneer je niet langer lacht
die je troost wanneer je verdriet hebt
en zo de pijn verzacht.
Een vriend voor alle dagen
in vreugde en in pijn
bedankt voor alles , maar vooral
om zo'n vriend voor mij te zijn.