Kan iemand me misschien
vertellen
dat de zomer niet lang
meer wachten is?
Dat het best ok is allemaal,
ondanks
de chaos
en vervlogen tijden
en de pijn
en al wat rest?
Kan iemand me even
een handkus toewerpen
of gewoon,
heel even zeggen
dat het allemaal wel goed komt.
Kan iemand dat even bevestigen?