het glas van onze vriendschap is kapot gevallen.
Als we gewoon naar elkaar hadden geluisterd hadden we het niet hoeven laten verknallen.
De scherven zijn scherp en doen veel pijn.
We hebben er beide schulde aan, we zijn niet onschuldig, alleen een baby is rein.
De bezem om de scherven bij elkaar te vegen is verdwenen.
en er zijn aan beide kanten nieuwe vriendschappen verschenen.
al bij al hadden we een leuke tijd samen,en we hadden veel lol in het leven. Vandaar dit gedicht dat ik hiervoor heb geschreven.