ik mis je, ik mis je.
nee heus, ik vergis me...
niet, in mijn gevoelens voor jou,
die zeggen, schat ik hou van jou.
je mist me, je mist me.
ik weet het, of ik vergis me.
ik voel je liefde, keer op keer
als je bij me bent, telkens weer.
jij mist mij, ik mis jou
toch blijven we elkander trouw.
en al ben je nog zo ver van hier,
ik hou van je, mijn lekker dier.
want ik mis je, maar ik weet,
dat jij er bent voor mij, je scheet.