De lente is wachtende
op junie bloesem zij
is nat van de eerste
lenteregens april is
haar geliefde voor
komend zomer-
seizoen winter is
gekomen ont-
moetende
januarie's
sneeuwval
De lente is
wachtende
op bloesem
junie april
is haar geliefde
op deze regenachtige
dag zij laten alle
bloemen groeien
zetten de zon in
vuur en vlam
droom verder