HiHi, het sneeuwt...
Hi hi, het sneeuwt weer is een keer,
en er komt steeds weer meer en meer.
Nou krijg je van die vrolijke witte laagjes op de straat,
en je hoort gekraak overal waar je staat.
Lekker sneeuwballen gooien,
of een sneeuwpop maken.
Als het nou maar niet weer gaat dooien,
want dan zullen we onze mooie sneeuw weer kwijt raken.
En dat zou ik heel jammer vinden,
maar daar ga ik me nu niet over op zitten winden.
Ik geniet er lekker van,
voor zo lang het nog kan..