Ongelofelijk.....
Ongelofelijk, een afspraakje met jou,
nooit gedacht dat je dat nog wou.
Een tijd geleden hebben we ruzie gehad,
toen waren we elkaar goed zat.
Ik dacht toen van die zie ik nooit meer,
die gedachten deden toen nog niet zoveel zeer.
Maar later begon ik je wel te missen,
en bleek dat ik jou toch niet uit me gedachten kon wissen.
Gezien hebben we elkaar 2 jaar niet,
en elkaar niet echt gesproken.
Dat is het wel raar dat je dan zo iemand ineens weer ziet.