Jou liefde alleen maar in me dromen...
Ik wou dat ik lekker lag in je armen,
zodat jij me lekker op kon warmen.
Maar dat zal nooit zo zijn,
want jij behoord nou eenmaal niet bij mij.
Al hoop ik dat je veanderd van gedachten,
en me toch ooit nog een keer een kans geeft.
Want ik zal altijd op jou liefde blijven wachten,
niet dat je die ooit op die manier zal geven.
Zal je het door hebben dat ik meer wil dan vriendschap,
ben jij dan niet diegene die op me af knapt?
Waarschijnlijk kan ik je alleen krijgen in mijn dromen,
en zou jou liefde nooit in weerkelijkheid komen.
Maar hopen blijf ik al die tijd,
en ik wil ook wel gewone vriendschap voor altijd.
Maar ik zou wel altijd van je blijven houden,
ook al zou je je liefde aan een ander meisje vertrouwen.
Ik zou er dan ook nooit tussen gaan zitten,
en nooit op je gaan zitten vitten.
Want die is gewoon jou keus,
en ik zal dat ook wel jammer vinden, heus.
Maar ja, de liefde moet van 2 kanten komen,
en dat gebeurt waarschijnlijk dan alleen maar in me dromen..