Je bent uit m'n leven
zomaar verdweenen
Van wie krijg ik die liefde
die ik van jou zou moeten krijgen
M'n hart heeft nu al veelste lang moeten verzwijgen
Ik wil je terug
Waar is die brug
Die ik nu al een tijdje zoek
Misschien is die om de hoek
Leid hij naar jou
Ik ben echt moe door al dit gerouw
Ik kom niet meer uit die diep zwarte put
Helemaal uitgeput
Je liefde blijft voor mij ongekend
Je bestemming is onbekend