Wat betekent vreugde?
’t Bezit van een grote geldsom,
De komst van een vriend, die je verheugde,
Dromen nastreven, hopen of is dit dom,
Van je spelende kinderen genieten,
Schoonheid van natuur en dieren bewonderen,
Geurende bloemen in je siertuin begieten,
In het verwezenlijken van je hobby vorderen,
Je hond die je met dankbaarheid overspoelt,
Inhoudelijk zal ’t voor iedereen anders zijn,
Zolang je je gelukkig voelt,
Het gevoel behoudt, zo heb ik ‘t fijn.