O, Alsnog, jij woord van vertwijfeling
O, Wens, jij woord van Hoop
Als wij Alsnog zouden Wensen
en beseffen
er zijn geen Grenzen
waren alle douane beambten werkloos
en zaten ze bij hun vrouw thuis
te kijken naar RTL-4
dronken verschraald bier
sloegen hun bengel
en rukten aan hun stengel
overstegen hun eigen grenzen
een leven zonder Wensen..