Weg hier.....
Ik denk wel eens af en toe ik wil hier weg,
heel ver vandaan.
Sommige mensen verwachten niet van mij dat ik dat zeg,
maar sosm heb ik gewoon de neiging om te gaan.
Ergens hier heel ver vandaan,
naar het onbekende.
Ik ben nou niet meer bang om daar alleen te staan,
wat hier op aard is toch niemand die mij kende.
Lekker heel ver weg met alleen leuke dingen om me heen,
en weg van waar de zon toch nooit voor me scheen.
Ergens heen waar je geen pijn hoeft te leiden,
ik wou dat ik naar zo'n plek heen kon rijden.
Maar ja, dat helaas niet,
en toch hebben blijkbaar als ik weg ga mensen verdriet.
Dus blijf ik maar weer is hier op deze plek,
alleen word ik hier wel helemaal gek....