Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
gedicht en 3 haiku's
ooit staat de tijd stil
dan zijn we veroordeeld tot de vergetelheid
dan beseffen we pas de vergankelijkheid van het leven
en herinneren we ons enkel wat we hebben gegeven
gelukkig zie ik doorheen jouw hart
een vleugje van geluk
dat zelfs wanneer het einde nabij zou zijn
de zwakte van ons allen kan verlichten
en kan leiden tot het meer mens-zijn
een stervende boom
gedoemd tot vergetelheid
plots staat de tijd stil
ontbladerde boom
symbool van broosheid en pijn
spaart zijn krachten op
onbegroeide boom
gehuld in zijn winterkleed
zal straks herleven
Reacties op dit gedicht
Socrates vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Socrates
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
01 februari 2003
Thema's:
[Leven]
[Dood]
[Haiku]