Ik zit op mijn kamer,
Gedachten bij jou,
Ik mis je, en
Het is onvoorstelbaar
Hoeveel ik van je hou.
Die zondag was je nog zo vrolijk,
Maandag ging het helemaal mis,
Waar ben je nou?
Ik ben zo eenzaam,
Ik weet niet wat er met me is.
Zoveel mensen die me troosten,
Zoveel liefde om me heen,
Toch mis ik iemand,
Ben ongelukkig,
Ik mis je, Paula, voel me alleen