Lentekind wind regen zonneschijn
zo fijn om een lentekind te zijn
dicht bij jouw wind regen zonne-
schijn verdwijn alle zorgen
kijk naar de morgen die komt
Wind regen zonneschijn dan zal
jij dicht bij mij zijn lief
lentekind bemind door wind
regen zonneschijn zo fijn
lentekind schuilend onder
mijn vleugels van liefde
Ik ben jouw vrind mijn
mooi lente herfstkind
bemind door regen wind
en zonneschijn en door
mij laten wij liefhebben
vrij zijn vandaag alleen
maar vrijen onder die
stralende blauwe hemel