twee jaar geleden op 3 februari ben je begraven
en toen sneeuwde het ook en het mooie was alles wat in het wit je kist de bloemen de kleding.
vandaag sneeuwt het weer het is niet 3 februari maar wel de dag dat je twee jaar geleden ben begraven.
heb je dat zo geregeld het lijkt van wel.
de gedachte aan jouw slijt niet vooral nu het sneeuwt
het liefst zou ik de fiets willen pakken en naar je graf rijden in kootwijkerbroek.
maar dat gaat jammergenog niet.
ik mis je en hou heel erg van je