Het einde van je huwelijk in zicht,
geen eind,maar echter een nieuw begin.
Een nieuwe dag breekt aan,enkel op jou gericht,
daarom ook dat ik je zo bemin.
Zekerheden in't leven hebben we zelden,
maar laat het de liefde hiervoor niet ontgelden.
Ik ben nog nooit van iets zo zeker geweest,
zelfs nu haal ik je nog steeds helder voor m'n geest.
Twaalf dagen je reeds niet gezien,
wat kijk ik al uit naar dag dertien.
De dag dat ik je terug in mijn armen zal nemen,
de dag dat je zal stoppen met wenen.
Vertrouw op je hartje diep binnenin,
en leef nu toe naar dat nieuwe begin.
Samen zullen we de wereld verslaan,
samen zullen we aan elkaars zijde blijven staan.
Droog nu je tranen o kleine hartedief,
want ik heb je nog altijd even lief !
Je lieve ventje schrijft hier voor jou,
en zegt je keer op keer,
INEZ IK HOU VAN JOU !