Jij...
Jij hebt mijn hart in jouw handen.
Jij bepaalt waar ik zal landen.
Jij kunt me maken of breken.
Jij hebt in mijn ziel gekeken.
Jij kent mijn angsten en weet waar ik naar verlang,
dat je dit weet maakt mij soms ontzettend bang,
bang om je te verliezen,
bang dat je uiteindelijk voor iemand anders zult kiezen.
Dat je niet kunt leven met mijn vreugde en mijn pijn,
Terwijl ik weet dat daar nu nog geen sprake van zal zijn.
Het voelt alsof je me meer liefde geeft dan dat ik verdien.
Ik hoef je niet te zeggen wat ik voor je voel,
je kunt het in mijn ogen zien.
Voor mijn liefde voor jou,
daar bestaan nog geen woorden voor,
maar het zegt me dat ik bij je hoor.
Mijn liefde voor jou kent geen bodem of eind.
En dat is wat mijn vertrouwen verkleind.
Voor het eerst in mijn leven,
Ben ik iemand meer liefde gaan geven.
Mijn onervarenheid hierin zal mij leren,
Of het uiteindelijk tegen me zal keren.
Lieve Anton, vertel me dat het goed zal zijn,
en dat je me troost in mijn verdriet en pijn.
Dat je van me houdt en me niet op zal geven.
Dat wij ons geluk met elkaar mogen beleven.
Niesje