Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ik Zie Het Niet
Ik Zie Het Niet
Ik Zie Het Niet
Wat Staat Er Tussen Ons
Een Lichte Veer
Een Hoge Druk
Ik Zie Niet In
Waarom Ik Me Zo Eenzaam Voel
Ik Heb Alles Wat Ik Wil
Behalve Jou
Waarom Kan Ik Niet Zien
Dat Jij Mij Niet Wil
Nooit Zal Ik Opgeven
Je Zal Me Niet Verslaan
Jaloezie Is Al Verdwenen
Mijn Hoop Nog Niet
Als Ik Niet Zie Waarom
Waarom Jij Dan Wel
Wij Komen Weer Samen
Dan Voor Eeuwig En Altijd
Diep In Mijn Hart Weet Ik
Wij Horen Bij Elkaar
Dat Zie Ik Wel...
Nu Jij Nog........
Reacties op dit gedicht
Elvirna vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Elvirna
Gecontroleerd door:
Iejoor
Gepubliceerd op:
02 februari 2003
Thema's:
[JIJ]
[Houden van]
[Eenzaamheid]