Toekomst?
Je zou het wel willen,
gaan liggen en geen energie meer verspillen.
Je gevoel uitschakelen ook al was het maar voor een dag,
maar dan het gevoel dat dat niet mag.
Het gevoel is niet te beschrijven,
Een gevoel wat je het liefst van je af wil schrijven.
Maar je weet niet wat het doet en wat het is,
Is het ontevredenheid of een groot gemis.
Je doet elke dag je best om te overleven,
En je probeerd zoveel mogelijk plezier te beleven.
Het is zwaar en maakt je doodmoe,
weer stel je je zelf de vraag is het wel goed wat ik doe?
Je kijkt om je heen ,maar niemand schijnt je te zien,
Je zegt tegen je zelf is dit nou wat ik verdien.
Je gaat maar weer verder zonder reden,
gericht op de toekomst zonder verleden.
Strevend naar je idealen,
Je elke dag afvragend of je die wel zal halen.
Leven naar dat kleinen puntje licht,
en wachtend tot je van je zware last wordt verlicht.