Een nieuwe weg inslaan
met zijn allen.
Maar jij loopt net
als ieder ander
deze weg alleen.
Een half jaar lang
Voor keuzes te
komen staan.
Met een lach ga je
er tegen aan.
Bijna is het tijd
Het is daar eng
en spannend
Tegelijk.
Verslagen en casusen
Voorbereiden om jezelf
Te kunnen bewijzen.
Dat je deze spannende
strijd wel aan, kunt gaan.
Samen werkte jij met je groepje
naar deze periode toe.
Om een stukje van
Jouw droom
in vervulling
te laten gaan.
PS: we moesten voor iemand een wens doen voor hun stage... Daarom dit gedicht
Liefs tineke