Vrienden zoals deze…
Ik heb ontdekt,
dat echte vrienden,
moeilijk zijn te vinden,
maar ze zijn wel perfect..
Ze staan altijd voor je klaar,
Maakt niet uit wanneer,
Met hen ken je geen gevaar,
Wat wil een mens nog meer?
Zo’n vrienden heb ik gevonden,
Voor mij is het echt een wonder,
zulke vrienden om me heen,
die zo voor me klaar stonden,
Ik weet alleen...
ik kan echt niet meer zonder…
(heb altijd gedacht dat ik al wist wat dat waren, maar nu ben ik zeker! Tine en ik zijn onafscheidelijk.
Wij zijn ->pour toujourz!- Zus (men beste vriendin Liesje) ken ik al 3 jaar, maar sinds 2 maanden beste vrienden door dik en dun. Bedankt voor alles. Men beste vriend ferre vergeet ik ook niet. Daphne, u ook ni ze. Xxx)