Blij met een gebroken hart,
Verdrietig met een gevoel van vreugde.
Tranen met een lach erdoorheen,
Een lach met een opgescheurd hart.
Een lijm die het hart weer plakt,
Met woorden of met daden.
Soms hoeft de lijm alleen maar voor je op tafel te staan.
Zelfs dan wordt het hart weer één.
Dank je wel voor het zijn,
Van die lijm.
En ik vond het fijn,
Dat ik af en toe jouw lijm kon zijn.
Monique Ensel