0.
verleden en heden
voortdurende strijd
der titaans verdriet
hij sneed en beet en
plunderde dromen
als prooi van zijn drang
na zwoegen en zwijgen
in de ring met mezelf
en hem voor ogen
na al zijn werken, XII
halfjaren lang
priemende pijn
zal dertien
ongeluk zijn
VOOR HEM
(deze keer)