Wat heb ik je toch aangedaan
ik begrijp mezelf niet meer
steeds weer kwets ik jou
en het doet jou dan veel zeer!!
De liefde is omgeslagen in haat
en dat doet verschrikkelijk pijn
zo heb ik het nooit gewild
en nu wil je niet meer de mijne zijn!!
Zeg me wat ik doen moet
kan ik je liefde ooit tertugwinnen
of is het voorgoed gedaan
en mag ik je niet meer beminnen?
Het spijt me en sorry
dat neem je niet meer aan
moet ik smeken op mijn knieen
om met mij verder te gaan?
Ik wil de klok terugdraaien
maar tis gebeurt,niets aan te doen
waarom deed ik toch zo stom
ik wil het weer zoals toen!
Maar je pijn zit zeer diep
het word nooit meer als voorheen
dat zijn je eigen woorden
laat je mij nu voor altijd alleen?