Bezie deze dag.
Want hij is het leven: van het leven zelf.
In zijn kortstondige duur.
Liggen alle waarheden en werkelijkheden van uw bestaan besloten:
DE GELUKZALIGHEID DER GROEI
DE VERRUKKING DER ACTIE
DE STRALING VAN HET SCHONE.
Want gisteren is slechts een droom.
En morgen slechts een visioen.
Maar vandaag, mits goed geleefd.
Maakt ieder gisteren tot een droom van geluk.
En ieder morgen tot een hoopvol visioen.
Bezie daarom zorgvuldig deze dag.