er zijn dingen in mijn leven
waar ik echt om moet wenen.
moeder heeft me verlaten.
met vader valt niet te praten.
broer vlucht weg in de drugs.
zussen die me soms haten.
er is geen weg meer terug.
ze zullen me allemaal met rust laten.
aangezien ik ook vluch.
hoe onnozel, stomme trut
wordt wakker, anders is het te laat.
wordt toch vlug wakker, je begrijpt waar het om gaat.
dit is wel heel zwak, domme meid.
en weer krijg ik meer spijt...