Als ik zo om me heen kijk,
zie ik agressie en geweld.
Onder elkaar geen tolerantie meer,
ben diep teleurgesteld.
Waar moet dit heen,
met een wereld vol haat?
Je niet meer vrijuit kunt zeggen,
waar je voor vecht of voor staat.
We zijn allemaal mensen,
ongeacht geloof, ras of stand.
Leer elkander te verdragen,
geef haat niet de overhand.