Een koude hand greep naar haar geest
dwong haar
Ze jaagde het gif door haar lichaam
een zwarte golf van
angst en
woede en veel te
veel LSD
sloeg op haar in
Haar mond vloog open, ze
hapte als een vis die
van zijn water beroofd is naar
adem
Helse pijn die als een
zweep grote
rode
striemen
op haar schouders achterlaat
Ze gilt
een zieke geest
in een vermorzeld lichaam
slaat met haar vuisten
in paniek
op haar gezicht
kan de hersenspinsels die
overal
overal! uit de
lucht vallen niet tegenhouden en ze
NEE
maar niets helpt
NEE steeds dieper
zwarter
NEE
en NIEMAND die haar
nee
en
ze
valt
Haar gezicht in dodelijke
verbazing verbolgen
de handen verkrampt alsof
ze het leven nog kon vasthouden
draaikolk van haar
uitwegloze
niets
gestopt
eindelijk
rust
Toen ze haar vonden
lag sneeuw op haar